lørdag, 09 november 2013 22:37

TriPlanar MK VII II High-end arm

Skrevet av

En arm i absolutte toppsjiktet, veldig nøytral, dvs liten eller ingen misfarging av lyden. Jeg elsker VTA justeringen på den, jeg er desto mindre imponert over antiscatings justeringen, spesielt hvis man bytter pickuper ofte... her er det room for improvement.

Les mer:

Armen er laget på en måte slik at den kan justeres til nær alle eksisterende pickuper med "normal" innfestning, allt er tilrettelagt slik at alle pickuper skal kunne passe inn, med det mener jeg at det er laget god plass i selve pickuphuset inkl rikelig med plass til og justere pickupen korrekt i alle vinkler, grunnen til at jeg nevner dette er at dette slettes ikke er noen selvfølgelighet blandt topp armene.
Lydmessig hører TriPlanar der oppe sammen med SME serie V, Graham Phantom, DaVinci, Schrøder m.fl, lydmessig vil jeg påstå at det er heller mindre som skiller de da de alle "gjør" lite med lyden, alle er på et så høyt nivå at jeg anser det som vrøvl og si at den ene gjør noe veldig mye bedre enn de andre, valg av en slik topp arm må være hva du faller for selv, det er vanskelig og gå feil med noen som helst av disse armene.......... men personlig liker jeg TriPlanar veldig godt og den har noen småting/smådetaljer som får meg til og føle det lille ekstra for den kontra de andre nevnte armene, men altså små ting som VTA justeringen som bare er smoooooooth.
Det følger med en rekke motvektslodd og pickuper på 4 gram går like greit som en på 18, har du en pickup med 5 i compliance så er absolutt 0 problem med TriPlanar armen......... også utseende da...... det blir ikke stort råere enn dette eller ??......... og snart kommer 12" utgaven........ det blir en killer på alle områder.
TriPlanar er en arm undertegnede godt kunne levd med om jeg skulle tvinges til og velge kun 1 stk arm

 

Lest 4922 ganger
Rudi

Vinylguru

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.