tirsdag, 01 august 2017 13:02

Onkyo og Pioneer leverer DTS Play-Fi i dag

Skrevet av

Onkyo og Pioneer har i dag lagt ut firmwareoppdatering som gir mulighet for å benytte DTS sitt streamingsystem DTS Play-Fi. I føste omgang gjelder dette for noen utvalgte produkter.

DTS har vært på hugget med et streamingsystem de kaller DTS Play-Fi, og ideen med denne plattformen er at alle produkter som støtter den kan kommunisere, uavhengig av produsent. Og det er allerede et ganske stort kobbel av produsenter som har meldt seg på DTS sitt tog.

Systemet er spesielt beregnet for streaming fra bærbare enheter, og har mulighet for lossless streaming. Også HighRes støttes av systemet, med oppløsning opp til 24bit / 192kHz. Av streamingtjenester er de aller fleste toneangivende med, inklusiv Spotify og TIDAL som vi har en tendens til å holde oss med på vår side av svenskegrensa.

Både Onkyo og Pioneer har en stund lovet støtte for DTS Play-Fi i sine trådløse multiromprodukter. Og i dag viser de at de leverer varene. I første omgang er det noen få utvalgte streamingprodukter som er tilgodesett, men innen utgangen av september skal også nettverks AV-receiverne få mulighet for oppdatering av firmware.

Hos Onkyo er det soundbaren LS7200 og streaminghøyttaleren NCP-302 som har fått mulighet for oppgradering i dag. Tilsvarende mulighet blant Pioneer sine produkter gjelder for streaminghøyttalerne MRX-3 og MRx-5.

 

Les mer om Play-Fi hos DTS

 

 

 

Sist redigert tirsdag, 01 august 2017 13:10
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.