lørdag, 26 august 2017 08:15

Audirvana Plus lanserer ny versjon 3.1

Skrevet av

Audiofile Mac-brukere kan glede seg over at Audirvana Plus lanserer oppgradert utgave av programvaren. Den nye Versjon 3.1 har mye ny funksjonalitet.

Pioneer & Onkyo Group har vært en stor bidragsyter i den nye programvaren, og i første omgang støttes den av en del nettverksspillere og en AV-receiver. Det dreier seg om Pioneer N-70AE, Pioneer N-50AE, Pioneer N-30AE, Pioneer N-70A, Pioneer N-50A, Onkyo NS-6130, og i tillegg AV-receiveren Pioneer VSX-1131. For å gjenkjenne hvilken hardware som støtter Audirvana Plus 3.1 har Audirvana laget en logo som viser “Works with Audirvana +)

 

Rent teknisk er det flere fordeler med den nye Versjon 3.1. Alle PCM-format lydfiler blir sendt til streameren I et ukomprimert WAW-format, som sikrer at dekomprimering ikke foregår på en måte som virker forringende på lyden. DSD-filer kan valgfritt sendes videre uendret, eller de kan konverteres til PCM dersom tilknyttet hardware ikke støtter DSD. 

Videre støttes MQA-dekoding, som utføres før den blir sendt til nettverksspilleren. Og alle audiofilter er tilgjengelige.

 

Les mer om Plus 3.1 hos Audirvana

 

 

Sist redigert lørdag, 26 august 2017 08:25
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.