søndag, 30 juli 2017 11:04

Moon 240i – ny multikunstner fra Sim Audio

Skrevet av

Sim Audio har lansert 240i, en integrert forsterker. Og som så ofte ellers er også denne i stand til å utføre langt flere oppgaver enn å forsterke et analogt signal opp til høyttalerutgangene.

Siste tilskudd i Sim Audio sin produktportefølge er den integrerte forsterkeren Moon 240i. Den er samtidig minstemann i søskenflokken, og Sim Audio definerer den som «Entry Level» hva pris angår. Nå kan det være ulike definisjoner ute og går i forhold til hvor grensene for lavpris skal trekkes, men den er i hvert fall den rimeligste integrerte forsterkeren fra Sim Audio på lange tider. Kanskje må vi helt tilbake til Sim Audio Moon I-3 som vi testet allerede i 2004 for å finne en lavere priset forsterker fra dette selskapet.

Moon 240i har en oppgitt effekt på 2x50 watt i 8 ohm, og i tillegg til en MM-platespillerinngang er det 3 analoge innganger, hvorav den ene er en minijack som befinner seg på apparatets front. Ikke overraskende er de to RCA-inngangene konfigurerbare som HT-bypass – en tradisjon som Sim Audio har holdt i hevd helt siden den tiden da dette var en raritet som bare svært få produsenter av stereoforsterkere hadde på menyen. Det gjør selvfølgelig at Moon 240i får en plass på vår eksklusive oversikt over forsterkere med HT-bypass.

Det er hele 5 digitale innganger på 240i. 2 optiske- to coax og en USB-inngang. Sim Audio opplyser ikke om hvilken DAC som befinner seg om bord i Moon 240i. Men det er en kompetent liten sak som i tillegg til PCM opp til 32bit / 384 kHz kan takle både DXD og DSD. Sistnevnte i form av 64, 128 og 256x.

Nevnte vi at du også får en hodetelefonutgang i fronten på Moon 240i?

 

 

Les mer om Moon 240i hos Sim Audio.

Sim Audio Moon importeres til Norge av Oslo Hi-Fi Center.

 

Sist redigert søndag, 30 juli 2017 11:37
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.