torsdag, 27 april 2017 20:23

Spennende vinylnyheter fra Rega

Skrevet av

Rega lanserer flere nyheter innen vinylsektoren. Vi snakker om rød Planar 2 og 3, Fono MC og den helt nye pickupen Aina.

 

Planar 2 og 3 i rød HighGloss

Vi starter med det som er den mest iøynefallende-, men likevel den kanskje minst interessante nyheten. Både Den nye Planar 3 og den enda nyere Planar 2 kommer nå i rødt. Sort HighGloss har til nå vært en soleklar favoritt, men det er ikke til å komme fra at den røde modellen også har noe for seg. Til syvende og sist får det vel være smaken, og din utkåredes kjole som får avgjøre fargevalget. Prisen ser i hvert fall ut til å være den samme for alle tre variantene.

 

 

Rega Fono MC

Fono MC er en gammel modell hos Rega, men designet har løpt litt fra den forrige utgaven. Den nye Fono MC har et forfriskende design, og Rega hevder at teknologien er hentet fra flaggskip MC-RIAAen Rega Aria. Designet er ellers svært beslektet med den helt ferske Rega Brio, en forsterker vi venter inn på test.

 

 

 

Rega Ania

Den aller mest spennende nyheten fra Rega er den nye High-output MC-pickupen Rega Ania. Med en prislapp på 5.995, fyller denne MCen igjen det svært store gapet mellom Rega Exact og Apheta 2. Rega Ania har et moderne design, og oppgis å være inspirert av Apheta 2 og Aphelion.

Ania skal ifølge Rega være en perfekt makker for Planar 3, Planar 6 og RP 8.

 

Veiledende Priser:

  • Rega Planar 2: kr. 4.995,-
  • Rega Planar 3: Kr. 8.995,-
  • Rega Fono MC: Kr. 3.495,-
  • Rega Ania: Kr. 5.995,-

 

Rega importeres til Norge av Mono AS.

 

 

 

Sist redigert torsdag, 27 april 2017 20:48
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.