fredag, 15 april 2016 11:40

Ny Rega Planar 2!

Skrevet av

 

 

 

Kort tid etter at Rega har lansert den nye platespilleren Planar 3, kommer en ny lillebror. Planar 2 har selvfølgelig historiske røtter.

 

For en måneds tid siden kunne vi melde om at Rega sin etterfølger etter RP3 får tilbake det gamle navnet Planar 3. Nå er det kjent at også den gamle Planar 2 får si reinkarnasjon. Dette blir logisk nok en spiller som fyller det etter hvert betydelige prisgapet mellom RP1 og Planar 3.

Planar 2 får i likhet med storebror en nyutviklet arm til lanseringen. RB220 er selvfølgelig en videreutvikling av Rega sine armer i dette segmentet.

Det er eller svært gledelig å merke seg at også den nye Planar 2 får en glasstallerken, noe tynnere enn storebror med sine 10mm. Dette er en dimensjon på glasstallerkenen som vi husker fra gamle dagers Planar 2.

 

 

Og sist men ikke minst får den nye modellen en HighGloss finish, valgfritt i sort eller hvit. Den blir levert med pickupen Rega Carbon.

Basert på prisantydninger i utlandet er det ting som kan tyde på at Planar 2 prismessig vil ligge noe nærmere RP1 enn Planar 3. Noe som skulle tilsi at det ligger an til at Planar 2 blir en veldig aggressiv konkurrent i dette segmentet.

 

Importør av Rega er Mono AS

 

 

 

 

Sist redigert fredag, 15 april 2016 11:52
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.