lørdag, 15 august 2015 08:52

BDP-180 - ny universalspiller i mellomklassen fra Pioneer.

Skrevet av

 

Pioneer lanserer ny universalspiller i mellomsjiktet. Pioneer BDP-180 erstatter BDP-170, og vil blant annet støtte oppskalering til 4k.

 

Pioneer har lang tradisjon for å levere interessante universalspillere. For ikke så veldig lenge siden lanserte de to toppklassespllere – modellene BDP-LX58 og BDP-LX88, der særlig sistnevnte peker seg ut som en tiltalene utfordrer til Oppo BDP-105.

Nykommeren nå befinner seg et godt stykke lengre ned på rangstigen. Men med en vekt på 5 kg skiller den seg likevel klart ut fra feltet av japanske budsjettspillere. Prisen i Norge er ikke oppgitt enda, men basert på europeiske priser vil den havne et sted mellom to og tre tusen.

WiFI Direct gjør at du kan streame video fra mobile enheter uten ruter. Og video fra Youtube sendes via funksjonen «send til TV»

 

 

BDP-180 er kompatibel med DLNA 1.5, og støtter filformatene DSD, WAW, FLAC og DivX + HD. Signaler fra DVD og Blu-ray kan oppskaleres til 4k.

Pioneer BDP-180 støtter avspilling av SACD, noe som gjør at den får plass i vår eksklusive oversikt over universalspillere. Den har også analoge lydutganger, men bare i stereo.

Pioneer har utviklet en egen app kalt iControlAV5 for å styre blant annet denne BDP-180.

 

 

 

Les mer om Pioneer sine Blu-ray spillere hos Pioneer.

 

Les også:

VSX-530 – ny innstegsmodell fra Pioneer

Tre nye budsjettreceivere fra Pioneer.

Pioneer med Atmos Enabled høyttalersett.

Pioneer lover Atmos-oppgradering.

 

Pioneer tilbake med universalspillere i den virkelig tunge klassen.


Sist redigert lørdag, 15 august 2015 09:14
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe