torsdag, 29 januar 2015 14:23

Onkyo med ny firmware oppdatering.

Skrevet av

Onkyo legger ut ny oppdatering av firmware for nyeste generasjon av-receivere. Den nye oppdatering omhandler forbedret bruk av Spotify Connect.

 

Onkyo har hatt flere firmwareoppdateringer for sine AV-receivere det siste halvåret. Den  mest markante kom i slutten av september, da Dolby Atmos ble gjort tilgjengelig for nyeste generasjon AV-receivere, fra og med modellen TX-NR636 og oppover. Ikke fullt så spektakulært, men like fullt kanskje vel så vikteig for størstedelen av brukerne var oppdateringen som kom i november. Da ble APPen for Android og iOS tilgjengelig, med raskere manøvrering som viktigste nyhet. Enda viktigere var det at Spotify Connect ble implementert i disse receiverne. Du kan lese mer om denne oppdateringen her.

I ettertid har Onkyo også lagt ut en oppdatering for forrige generasjon AV–receivere vedrørende Spotify Connect. Og i dag er det en ny oppdatering for nyeste generasjon, der også den omhandler Spotify Connect. Denne gangen er det forbedring av funksjonaliteten i Spotify som er tema for oppdateringen.

Les mer om firmwareoppdatering av 29.01.2015 hos Onkyo.

 
Sist redigert torsdag, 29 januar 2015 14:32
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.