tirsdag, 02 september 2014 15:14

SONOS senker terskelen.

Skrevet av

SONOS har gjort noen grep som skal gjøre det enklere å komme i gang med SONOS sitt multiromsystem. De kaller det SONOS 5.1.

SONOS har alltid operert med sitt eget nettverksystem, der du enten må ha kablet forbindelse med ruter, eller operere med SONOS sin Bridge. Nå har de gjort noen grep som gjør at du kan benytte deg av boligens trådløse nettverk. For mange gir dette en enklere inngang til SONOS sin verden, siden veldig mange allerede har etablert WiFi i heimen. I sin enkleste form kan man nå starte med en helt enkel Play 1, som vi testet i vår.

Vi ser ikke bort fra at SONOS etter hvert kjenner pusten i nakken fra konkurrerende systemer, blant annet det ferske HEOS som vi kommer med en test av i løpet av høsten. Dermed er det nærliggende at SONOS gjør alt for å fortsatt «stay on top».

 

For detaljer om det nye systemet 5.1 fra SONOS kan du lese pressemeldingen her:


Sonos blir enda enklere

Kom i gang med kun en høyttaler

Alt vi gjør er bygget på den tro at å lytte til musikk hjemme bør være så enkelt som mulig , uten at det går på bekostning av vår anerkjente lydkvalitet. Gjennom programvare, er vi i stand til å kontinuerlig forbedre Sonos - noe som gjør det enklere, raskere og mer fleksibelt for alle, inkludert de som pakker opp en Sonos for aller første gang.

I dag blir det enda enklere å komme i gang med Sonos ettersom vi nå lanserer Sonos 5.1, en større oppdatering av programvaren lar deg konfigurere og kjøre Sonos på ditt eksisterende WiFi-nettverk. Fra nå av trenger du ikke lenger en kablet tilkobling til ruteren – eller en BRIDGE.

 

Start med en høyttaler

Monter høyttaleren og spill av musikk med et par enkle steg. Start med en PLAY:1 til NOK 1 698, en smarttelefon eller nettbrett og koble deg til ditt trådløse nettverk. Deretter kan du enkelt legge til dine favorittmusikktjenester som WIMPeller Spotify, og starte streamingen.

Nå kan du enkelt utvide systemet ditt. Legg til flere høyttalere til andre rom i hjemmet ditt ved et enkelt tastetrykk og dra nytte av nye funksjoner og streaming-partnere gjennom enkle oppdateringer.

 

Enkelt trådløst oppsett, den samme bunnsolide trådløse ytelsen

Stream HiFi-lyd til hvilket som helst rom i hjemmet uten forstyrrelser, ekko eller forsinkelser. Vår nye programvare gir en fullstendig Sonos-opplevelse ved bruk av ditt eksisterende trådløst nettverk. I etterkant av vår største Beta-test noensinne, de siste månedene, har vi lært masse fra mange ulike hjemmemiljøer. På denne måten kan vi sikre at det WiFi-aktiverte oppsettet oppfyller våre høye krav for en bunnsolid trådløs lytteopplevelse.

Det store flertallet av nye kunder vil nå være i stand til å bruke WiFi-oppsettet som fungerer for alle høyttalerne innenfor rekkevidden av en WiFi-ruter. Det dedikerte Sonos-nettverket, som kun oppnås gjennom en kablet tilkobling til ruteren, er fortsatt den beste måten å sikre den mest skuddsikre opplevelse for følgende scenarier:

·        Hjem der WiFi-signalet ikke når alle rom du ønsker å ha en høyttaler i.

·        Sonos 3.1 og 5.1 hjemmekino-oppsett krever fortsatt en kablet tilkobling. En frittstående PLAYBAR krever ingen kablet tilkobling.

Eksisterende Sonos-kunder som allerede drar nytte av et dedikert nettverk for streaming av musikk i hjemmene sine, og som bruker BRIDGE eller andre kablede Sonos-komponenter, trenger ikke å foreta seg noe.

 

Boost ditt signal

Samtidig som vi har utviklet dagens programoppdatering har vi også jobbet med et enda sterkere trådløst tilbehør som et alternativ til BRIDGE, som heter SONOS BOOST.

BOOST, som blir tilgjengelig senere i år, vil gi et sterkere og enda mer robust musikkstreaming-nettverk, for de mest utfordrende trådløse miljøene. Med enestående trådløse muligheter er BOOST det kraftigste, trådløse produktet vi har laget til dags dato. Vær på utkikk etter BOOSTs offisielle lansering i de kommende månedene.

For mer informasjon om denne programvareoppdateringen, inkludert kompatibilitet og støttede enheter, gå til www.sonos.com/rock-solid-wireless.

En spesiell takk til alle tusentalls betatestere fra hele verden som har hjulpet oss i vår visjon om å skape et enda enklere Sonos.


 

 

Sist redigert torsdag, 11 mars 2021 06:54
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe