tirsdag, 05 februar 2019 21:18

To nyheter fra Sonos

Skrevet av

I dag slapp Sonos to store nyheter. Det vil si – den ene har vi sett komme en god stund, mens den andre nyheten dukket opp som troll av eske!

Sonos Amp

Sonos pleier å ta godt vare på nyhetene før de slippes, og det gjelder denne gangen også. Nyheten om Sonos Amp har blitt presentert allerede i slutten av august, sammen med nyheten om at Sonos har inngått et samarbeid med Sonance.

Nå er det ikke noe nytt med en forsterker fra Sonos. Connect: Amp, forsterkerutgaven av Connect ar vært der en stund, men Sonos Amp er likevel et helt nytt produkt. Med sine 125 watt i 8 ohm er det slett ingen pingle heller, og med et nytt minimalistisk design i helsort kan det være god grunn til å snuse nærmere på denne forsterkeren.

En komplett streamingforsterker som i tillegg har analog RCA-inngang og subwooferutgang. Og det er overflødig å si at den er kompatibel med et komplett Sonos multiromoppsett. Den har også HDMI-inngang og ARC. Og i likhet ed nyeste generasjon Sonoskomponenter er den kompatibel med AirPlay 2.

Prisen på Sonos Amp er kr. 6.490,-

 

 

Sonos Architectural av Sonance

Men de virkelige nyhetene er tre ulike høyttalersett som er utviklet i samarbeid med Sonance. Denne høyttalerkolleksjonen er spesialutviklet for å samarbeide med Sonos Amp på den måten at en Amp kan drive tre sett samtidig. Men vi tar en titt på Kolleksjonen.

Sonos In-Wall av Sonance er som navnet mer enn antyder en in-wall høyttaler. De har griller som kan males for å matche veggfargen. Prisen pr. par blir 6.499,-.

Sonos In-Ceiling av Sonance er takvarianten. Den kan bestilles med rund eller kvadratisk gitter. Prisen for disse blir også 6.499 pr. par.

Sonos Outdoor av Sonance et utendørshøyttalere som forventes å ankomme det norske markedet i april. Dette blir de første Sonos-høyttalerne som er konstruert for utendørs bruk. De vil ha en værbestandig utformin. Prisen blir 8.499,- pr. par.

 

Les mer om AMP hos Sonos.

 

Sist redigert lørdag, 03 juli 2021 13:11
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.