For to år siden lanserte OnePlus sin første smartklokke. Nå har denne produsenten lansert oppfølgeren, og den har noen klare kjennetegn

søndag, 04 februar 2024 17:24

Minimesse hos Acoustic Tuning i Trondheim

 


Acoustic Tuning hadde invitert utvalgte kunder til en minimesse lørdag 27.1.23  i sine lokaler på Sorgenfri i Trondheim. Audiophile.no var til stede, og hadde et interessant og hyggelig møte med utvalgte HiFi-aktører, og lyttet til masse god musikk gjengitt over utsøkte oppsett i ulike prisklasser.

Linn har lansert et monster av en effektforsterker. Si god morgen til Linn Klimax Solo 800.

søndag, 21 januar 2024 16:57

Galaxy Unpacked 2024 - AI is coming

Onsdag 17. januar hadde Samsung samlet over tre hundre personer i Colosseum kino. Og selvfølgelig var det den årlige lanseringen Galaxy Unpacked som var anledningen, overført Live fra San Jose i California. Det var den nye S24-serien som var det opplagte sentrum for oppmerksomhet og forventninger.

Den 4. oktober hadde Google Norge invitert til en keynote-event. Denne gangen var det Google sitt hovedkontor på Aker Brygge som var location, og to mobiler og en ny smartklokke sto på agendaen, sammen med en vesentlig oppgradering av ørepluggen. Pixel Buds Pro.

lørdag, 14 oktober 2023 16:41

Linn 360 i Vibes gate

Den 11. oktober var avsatt til besøk hos Eksakt HiFi, med et avtalt pressetreff med Rachel og Odd Rune, og en umiddelbart påfølgende kundekveld der Linn sine nye flaggskiphøyttalere Linn 360 var hovedattraksjonen. Og så ble hele toppet avslutningsvis med en duell initiert av en av gjestene på kundekvelden, mellom Linn sin flaggskipstreamer Klimax DSM og toppmodellen av Klimax LP12.

 

Bang & Olufsen melder at de i dag lanserer nye farger i Atelier Edition-serien. Høyttaleren Beosound 2 3rd Gen Atelier Edition er nå tilgjengelig i fargen Daybreak Blossom, og øreproppene Beoplay EX Atelier Edition i fargen Dawn Purple.

Denon har annonsert en ny toppmodell blant sine stereo AV-receivere. Her mangler intet bortsett fra lyd i mange kanaler.

600-serien har i flere årtier vært den viktigste serien til den engelske produsenten på sydkysten av England. Nå kommer den i ny drakt, og med mange vesentlige nyvinninger. Snakker vi om en gradvis klassereise gjennom årtier fra budsjettklasse til mellomklasse?

Bang & Olufsen sin serie med Atelier Edition har nådd sin fjerde farge. Og vi snakker ikke akkurat om fifty shades of grey.

Side 1 av 67