søndag, 01 desember 2013 12:23

Cyrus CD i - Pressemelding fra Cyrus Audio

Skrevet av

26 november 2013, Cambridgeshire i Storbritannia

Cyrus Audio lanserer ny integrert CD-spiller CD i, som erstatte eksisterende modeller.

Les mer

Pressemelding fra Cyrus Audio, redigert og oversatt av Audiophile.no

 

Cyrus Audio har en historie med å lage prisvinnende CD-spillere, og ønsker å fortsette denne tradisjonen med en ny integrert CD-spiller.

CD i er bygget rundt en spesialoppdatert versjon av selskapets proprietære Servo Evolution plate avlesningssystem, som trekker maksimal mengde med data fra en plate.

Erkjenner fundamentale endringer i måten folk hører på musikk, har Cyrus ga ut CD i å erstatte sine to eksisterende integrerte CD-spillere - den CD 6 SE ₂ og CD 8 SE ₂ . Selskapet mener at denne nye CD-spiller, plassert mellom de to tidligere modellene i forhold til pris, vil oppfylle den synkende etterspørsel i markedet for integrerte CD-spillere.

Selv plassert under CD 8 SE ₂ i pris hevder Cyrus at resultatene av CD i er bedre enn noen integrert CD-spiller de noensinne har laget. Dette er delvis fordi den bruker den mest avanserte versjonen av selskapets Servo Evolution platelesingsteknologi så langt. Det er også knyttet til selskapets avanserte 32 bits DAC og fullt regulert strømforsyning.

CD i deler en ny LED plate-mater og akustisk ledet krets design med selskapets flaggskip CD transport, CD Xt Signatur . En PSX-R -port lar forbrukeren oppgradere lyden av enheten ytterligere ved å koble en av selskapets dedikerte eksterne strømforsyning.

 

CDi i detalj

Utførelse Cyrus: Trykkstøpt chassis i børstet sort eller kvarts
Material: Lettvekt aluminium ikke-magnetisk legering
Utganger: SPDIF optisk, koaksial SPDIF, 2 x stereo RCA-utgang
Communications:       MC-BUS ™

 

Sist redigert søndag, 06 desember 2020 16:34
Audiophile

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.