fredag, 04 desember 2015 10:56

Phono Signature – ny RIAA fra Cyrus

Skrevet av

Cyrus har lansert et helt nytt Phono-trinn. Phono Signature setter ny standard for fleksibilitet og brukervennlighet.

 

 


 

 

Det er en stor fordel med elektronikk fra Cyrus – du slipper å få de helt store overraskelsene når det gjelder design. Halvbredde bokser med relativt stor dybde er obligatorisk, og designlinjen har vært noen lunde uendret siden tidenes morgen – i hvert fall begrenset til vårt århundre.

Men innmaten er noe helt annet. Og med det nye RIAA-trinnet Phono Signature har Cyrus virkelig vært nyskapende. I hvert fall innen øvelsene fleksibilitet og brukervennlighet.

Vi starter forfra, med inngangene. 4 fritt konfigurerbare innganger gjør at du han ha like mange platespillere tilkoblet samtidig. For hver enkelt av inngangene er ikke låst til MM eller MC, det velger du selv.

Videre kan kapasitans og resistans kalibreres individuelt for hver inngang. Og i tillegg er output vist «live» på frontdisplayet. En fjernkontroll sørger for at alle disse innstillingene kan justeres fra Sweetspot. Er det overhodet mulig å ønske seg mer? Alternative EQ-kurver for riktig gamle innspillinger kunne selvfølgelig være kjekt å ha, eller alternative RIAA-kurver.

 

I likhet med så godt som alt fra Cyrus er det mulig å oppgradere også Phono Signature med ekstern strømforsyning.

 

 

Oss bekjent har ikke Cyrus noen norks importør for tiden. Veil. Pris i England er 1.199 UKP.

Les mer om Phono Signature hos Cyrus.

  

Sist redigert søndag, 06 desember 2015 09:08
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe