onsdag, 31 desember 2008 23:00

Sonos ZP S5

Skrevet av

Sonos med ny alt-i-et Zoneplayer. Les pressemelding fra Hi-fi klubben

 

 

Pressemelding fra Hi-fi klubben, redigert av Audiophile.no


Hi-Fi Klubben er svært glad for at dette produktet har kommet, da det vil legge listen for å skaffe seg et Sonos-system mye lavere enn hva som har vært tilfellet frem til nå.


Har man en iTouch eller en iPhone fra før vil man komme i gang kun med en ZP S5, siden Sonos-programvaren jo kan lastes ned til iTouch/iPhone. Da kan man styre hele musikksamlingen fra sofaen i stedet for å ha iPoden festet til dockingen. Dermed blir ZP S5 også en seriøs konkurrent til alle iPod dockingstasjoner der ute, som Zeppelin og Vienna.Vil man i tillegg kunne ha den trådløs trenger man kun en Zonebridge som man kobler til routeren.ZP S5 er også et perfekt supplement til de som allerede har et Sonos-system da den er fin å plassere på soverom, bad osv, og kan integreres som en av de max. 32 sonene du kan ha i et Sonos-system. Den er selvfølgelig superenkel å flytte rundt på i huset, og dermed blir det lett å ta med seg hele musikksamlingen for eksempel ut på verandaen på en varm sommerkveld.
Sist redigert søndag, 14 mars 2010 08:20
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.