onsdag, 31 mars 2010 16:22

Harmony 300i - ny fjernkontroll fra Logitech

Skrevet av

Alle universal-fjernkontrollers mor har lansert en ny fjernkontroll i den aller laveste enden av prisskalaen.
For 249,- er det åpenbart at en god porsjon funksjonalitet er kastet over bord.

Les pressemeldingen fra Logitech.

 

 

 


Pressemelding fra Logitech, redigert av Audiophile.no 


 

 

En fjernkontroll for alle: Logitech Harmony 300i lanseres

 

Ny Harmony fjernkontroll erstatter fire fjernkontroller og har forbedret nettbasert setup

  

Oslo, 31. mars 2010 — Logitech kunngjør i dag at de bringer fordelene ved Harmony® kontrollene til de som har enklere hjemmeunderholdningsbehov. Den nye Logitech® Harmony® 300i kontrollen er enkel å programmere, erstatter opp til fire fjernkontroller og gir deg bedre kontroll over det som er koblet til TV-en – kun ved å trykke på én knapp.

– De fleste universelle fjernkontrollene har et dårlig rykte for å være vanskelige å programmere, og som et resultat bruker man fortsatt mer enn én fjernkontroll for å kontrollere alle de ulike enhetene. Med Harmony 300i ønsker vi å levere løftet om én Harmony kontroll til å kontrollere hjemmeunderholdningen for alle. Ingen flere unnskyldninger – det er på tide å rydde vekk alle de gamle fjernkontrollene og forenkle opplevelsen av hjemmeunderholdningen, sier Robert Jacobsen, Country Manager, Logitech Norge.

Logitechs research har funnet at mer enn en tredjedel av de 75 millioner europeiske og amerikanske husholdningene som har forsøkt å programmere en universell fjernkontroll, har vært misfornøyde med prosessen. Men med Logitech Harmony 300i fjernkontroll er det annerledes. Met et forbedret nettbasert oppsett som er designet spesifikt for Logitechs nyeste fjernkontroll, trenger du kun å koble fjernkontrollen til pc-en, gå til www.myharmony.com, fortell oss hvilke enheter du bruker og vi gjør resten. Med få enkle steg har du full kontroll over hjemmeunderholdningssystemet.

I tillegg vil Harmony 300i aldri gå ut på dato. Logitechs fjernkontroll støttes av et online bibliotek som inkludeer flere merkenavn enn andre kontroller, inkludert mer enn 225,000 enheter fra mer enn 5,000 produsenter — og listen vokser hver dag. Enten du har en gammel VCR eller en helt ny Blu-ray™ spiller, kan du være sikker på at fjernkontrollen kan kontrollere de IR-enhetene du har.

Når du har programmert fjernkontrollen kan du nå din underholdning raskt ved kun å trykke på en knapp. ”Se på TV”-knappen skrur på TV-en og dekoderen i løpet av sekunder – du trenger ingen andre fjernkontroller. Knappene er plassert for enkelt søk og formet slik at fingrene enkelt finner de riktige kommandoene og er gruppert slik du ønsker å bruke dem. Knappene for å kontrollere DVD-spilleren er alle plassert sammen. Det er også et sett med programmerbare knapper som du kan bruke for hoppe til favorittkanalene eller for å tilpasse fjernkontrollen til deg.

Harmony 300i sammenføyer seg med den stadig økende Harmony-familien, som også inkluderer Logitech® Harmony® 700 — som kontrollerer opp til seks enheter og som kan lades — og flaggskipet Logitech® Harmony® One med sitt enestående touch-screen display.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Harmony 300i vil være tilgjengelig i begynnelsen av april til en veiledende utsalgspris på kr 249 inkludert moms. Logitech Harmony 700 Remote og Logitech Harmony One Remote er allerede tilgjengelige til respektive priser på kr 1199 og 1799 inklusive moms. Mer informasjon om Harmony-familien er tilgjengelig på www.logitech.com/harmony.

Sist redigert torsdag, 01 april 2010 14:58
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.