mandag, 10 februar 2020 19:26

ValentineBuds fra Huawei

Skrevet av

Huawei lanserer FreeBuds 3 i rødt. Dette er timet mot Valentines day kommende fredag.

Under høstes IFA-messe lanserte kinesiske Huawei tredje generasjon av sine earbuds – FreeBuds 3. Og selv om det er åpenbart at de design- og konseptmessig er sterkt inspirert av Apple sine Airbuds, har de vist at de er fullstendig i stand til å stå på egne ben.

Denne tredje generasjonen skiller seg klart fra erkerivalen Airbuds 2 ved at den har støykansellering. Dette gir den et fortrinn fremfor konkurrenten i samme prissjikt, avhengig av hvor mye effekt Huawei har klart å gi støykanselleringen på en såpass åpen konstruksjon.

Kirin A1

Et annet varemerke for FreeBuds 3 er den egenutviklede prosessorbrikken Kirin A1. Den går igjen i mange av Huawei sine produkter, inklusiv smartklokka Huawei GT 2, som vi skrev om da den ble lansert i oktober. Dette skal være en svært hurtig brikke, og var ifølge Huawei også den første chip av denne kategorien til å gi BT 5.1 og BLE 5.1.

Huawei hevder at en egenutviklet dobbeltkanalsteknologi gjør at to sett med ørepropper kan motta stereolyd direkte fra én enhet. De hevder videre at den selvutviklede dual-channel overføringsmodusen gir  ultralav responstid, ned til 190ms2, noe som skal gjøre FreeBuds 3 til de perfekte trådløse øreproppene for gamere. 

Valentine FreeBuds 3

Apple har sine Product Red, mens Huawei har valgt en annen tilnærming for sin røde versjon av FreeBuds 3. I forbindelse med Valentines day lansere de denne spesielle røde modellen. Og i samme slengen lager de en spesialkampanje der prisen hele uken senkes fra 1.790,- til 1.390,-.

 

Les mer om FreeBuds Valentine Red Edition hos Huawei

Sist redigert tirsdag, 11 februar 2020 09:52
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe