søndag, 19 mars 2017 08:33

Norgeslansering av Sonus Faber Homage Tradition serien i Bergen.

Skrevet av

 

For et par snaue måneder siden ble en ny serie fra Sonus Faber lansert, og nå er tiden inne for Norgeslansering. Åstedet er Renaissance Audio på Støletorget, og vi har alvorlige planer om å avlegge Roald et besøk.

 

 

 

Homage Tradition bygger på Homage-serien, og har tre modeller – stativhøyttaleren Guarneri Tradition til 150.000,-, toppmodellen Amati Tradition til 260.000,- og en helt ny modell med navn Serafino tradition til 200.000,-. I tillegg er senterhøyyttaleren Vox Tradition i horisonten, men er foreløpig ikke lansert.

Ikke overraskende har importøren Mono AS valgt ut Roald Mikkelsen sin forretning Renaissance Audio for denne Norgeslanseringen. I tillegg til Roald og representanter fra importør vil Mattia Donnola fra Sonus Faber være til stede.

Alle modellene vil bli forsynt med signaler fra Audio Research. Vi snakker om Audio Research REF6, REF75SE og DAC9 D/A-konverter. I tillegg vil det bli benyttet en streamer fra Aurender.

Audiophile.no planlegger å være til stede på denne lanseringen, og kommer tilbake med en reportasje senere i uken.

 

Sted og tid
Renaissance Audio 
Mandag 20. mars kl 19.00 til 21.00
Stølegaten 15, 5003 Bergen

 

 

 

Sist redigert søndag, 19 mars 2017 09:36
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.