lørdag, 25 mars 2017 10:01

S.10 - ny trådløs flaggskip-subwoofer fra Sumiko.

Skrevet av

 

 

Sumiko har lansert en ny toppmodell i sin serie med subwoofere, en serie som fra før besto av tre modeller. Du greier kanskje å gjette hvilken størrelse basselementet på S.10 har?

 

Eller kanskje du gjettet feil, for S.10 er til tross for benevnelsen bestykket med doble 12-tommere. Eller rettere sagt – en langtkastende tolvtommer med sandwich-konstruksjon, og en tilhørende passiv radiator. Eller slavebass, som vi kalte det før i tiden...

En 500W klasse D forsterker driver 12-tommeren, en forsterker som er i stand til å lavere kortvarige effekter på en kilowatt.

En av attributtene til S.10 er at den er forberedt for trådløs forbindelse. I klartekst vil det si at den har en trådløs mottaker integrert, du trenger bare å supplere med senderen Sumiko WTX Transmitter.

 

 

 

Sumiko lanserer i disse dager også et komplett sett med trådløs sender og mottaker for de mindre subwoofer-modellene, som utgjøres av S.0, S5 og den tidligere øverstkommanderende S.9. Dette er en subwooferserie som gjennom sin fysiske fremtoning gir inntrykk av å mer være utviklet for musikk, enn å plasseres i et hjemmekinorom.

 

 

Sumiko S.10 fås i High-gloss sort og hvit, og koster 19.995,-.

Sumiko WTX Transmitter koster 2.495,-, mens et komplett sett med sender og mottaker koster 4.495,-.

Sumiko importeres til Norge av Mono AS

Les mer om S.10 hos Sumiko.

 

 

 

 

Sist redigert lørdag, 25 mars 2017 10:28
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe