tirsdag, 08 desember 2015 07:02

Sonus Faber Lilium til Støletorget

Skrevet av

Renaissance Audio og Mono inviterer til demonstrasjon av ekstrem HighEnd. Det dreier seg om Sonus Faber Lilium og forsterkersettet Audio Research GSPre og G-Series GS 150.

 

 

Det er langt fra første gang Mono AS arrangerer en musikalsk aften sammen med Roald hos Reniassance Audio. Senest i oktober fikk vi fornøyelsen av å nyte forsterkere fra Audio Research sammen med Sobus Faber Amati Futura.

Denne gangen er det høyttalerne Sonus Faber Lilium som skal presenteres, et sett til 580.000,-. Dette er altså høyttalere som ligger på over det doble av Sonus faber Amati Futura, og toppes bare av flaggskipmodellene i Homage-serien – Sonus Faber Aida.

Også elektronikken som presenteres på onsdag er i samme divisjon som høyttalerne. Forforsterkeren GS Pre til 165.000,- sender signalet til effektforsterkeren G-Series GS 150.

Audiophile.no vil selvfølgelig være til stede også denne gangen, og ser frem til å få lytte til dette oppsettet onsdag 9. desember kl. 19 – 21.30.

 

 

Du kan lese mer om dette arrangementet på Renaissance Audio sin facebookside.

 

 

 

 

Sist redigert tirsdag, 08 desember 2015 07:19
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.