lørdag, 29 november 2014 09:32

SVS med ny høyttalerserie.

Skrevet av

Vi kjenner SVS som en produsent som gir god lyd i ujålete innpakning for et moderat beløp. Nå lanserer importøren L-Sound deres nyeste høyttalerserie.

SVS startet opprinnelig sin karriere som produsent av kompromissløse subwoofere til moderate beløp. Etter hvert ble repertoaret utvidet til også å omfatte høyttalere, og også noe elektronikk.

VI har tidligere testet både separat subwoofer og komplett høyttalersystem fra SVS, med utmerket resultat. Nå lanserers altså et nytt sett med komplette høyttalere for et multikanalsoppsett, og den nye serien Prime plasseres under toppmodellene Ultra.

 

 

Den største modellen heter Prime Tower, og er en treveis gulvhøyttaler med 1” alu domediskant, 4.5” mellomtone og 2 x 6.5” basselementer.

 

Stativhøyttalerne Prime Bookshelf er en toveis bassreflekskonstrusjon med 1" Alu dome diskant og 6,5" Polypropylene cone i mellomtone/bass, mens den mindre Prime Satellite benytter en 4.5” mellomtone/bass.

 

 

Og så finnes det en senterhøyttaler i Prime-serien. Denne har også en 1" Alu dome diskant, mens mellomtonen spilles av en 3.5”, supplert av 2 x 5.25” basselementer.

Serien blir i følge L-Sound tigjengelig i desember, og finnes i sort ask og en noe dyrere high gloss utførelse.

Priser i h.h.v. Sort High Gloss og sort ask:

SVS Prime Tower:                       9.990,- / 8.490,-
SVS Prime Bookshelf:                 4.990,- / 4.190,-
SVS Prime Satellite:                    2.990,- / 2.290,-
SVS Prime Center:                      3.790,- / 2.990,-.

 

 

Les mer om SVS Prime hos L-sound.

Link til produsent.

 

Sist redigert lørdag, 29 november 2014 09:43
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe