fredag, 28 november 2014 20:03

Argon Audio utforsker nye Octaver.

Skrevet av

Hi-Fi klubben sitt eget merke Argon lanserer ny trådløs høyttalerserie. Navnet er Argon Octave.

Dette med aktive høyttalere er ikke nytt for Argon. De har fra før et par modeller som sorterer under kategorien PC-høyttalere, men basert på kablet forbindelse til kilden.

Det er der den nye serien Octave skiller seg fra forgjengerne. Alle modellene har aptX som tårdlås Bluetooth lydoverføring. Dette kommer i tillegg til optiske og analoge innganger. En USB-inngang på de to største modellene gir mulighet for å lade mobilen fra høyttaleren.

 

 

Det er tre modeller i den nye Octave serien. Minstemann Octave 3A til 1.798,- for paret er bestykket med en 0,75" softdome med neodymmagnet, og en 2,75" med Kevlar-membran til bass mellomtone. Forsterkeren i 3A er oppgitt til 2x20 watt, og opererer i klasse D.

 

 

I Argon Octave 4A er 0,75" erstattet av en 1", og en 4" tar seg av mellomtone bass via en forsterker på 2x35 watt. Prislappen er 2.298,-. Går du opp til Octave 5A snakker vi om en forsterker på 2x55 watt, og 4" er erstattet av en 5,25". Prisen for 5A er 2.498,-.

 

 

Alle modellene er tilgjengelige i sort og hvit utførelse, og forventes å befinne seg i hyllene fit for fight til toppen av julehandelen starter i begynnelsen av desember.

Les mer om de nye høyttalerne fra Argon hos Hi-Fi klubben.

 

Sist redigert fredag, 28 november 2014 20:57
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe