mandag, 02 oktober 2023 11:17

Dawn Purple og Daybreak Blossom – nye Atelier-farger fra Struer

Skrevet av

 

Bang & Olufsen melder at de i dag lanserer nye farger i Atelier Edition-serien. Høyttaleren Beosound 2 3rd Gen Atelier Edition er nå tilgjengelig i fargen Daybreak Blossom, og øreproppene Beoplay EX Atelier Edition i fargen Dawn Purple.

Vi har med interesse fulgt med på Atelier Edition-serien fra våre designbevisste danske venner, og i dag er enda et nytt kapittel i denne fargeglade serien lansert. Disse kapitlene inneholder alltid en ny farge for Beoplay EX, og har også ofte nye farger for andre produkter i dere Beosound eller Beoplay kolleksjon.

Det er egentlig onsdag 4. som er den definitive lanseringsdatoen da produktene kommer i salg, som om det ikke var tilstrekkelig at nettopp denne dagen er den internasjonale kanelbolledagen.

Beoplay EX Atelier Edition

Denne gangen er det fargen Dawn Purple som kommer på disse Beoplay-ørepluggene, og i likhet med tidligere farger i serien er det snakk om en utpreget toneangivende farge. Og kabinettfargen på etuiet er supplert med en kontrasterende sandfarge på innsiden og på selve ørepluggene.

Produsenten minner ellers om at Øreproppene har en 9,2 mm-høyttalerdriver, som er den største Bang & Olufsen noen gang har brukt i en trådløs enhet. De har opptil 20 timer spilletid inkludert lading i etuiet, og seks timer spilletid med ANC slått på. I tillegg har øreproppene multipoint-tilkobling som vil si at øreproppene kan kobles til to enheter samtidig, slik at du kan lytte til musikk i den ene og ringe i den andre.

Beosound 2 3rd Gen 

Som detaljene i produktnavnet mer enn antyder oppdaterte Bang & Olufsen den kjegleformede høyttaleren Beosound 2 3rd Gen for tredje gang i år. Høyttaleren er en flerromshøyttaler, laget av aluminium i høy kvalitet.

Dette designikonet kommer vanligvis i fargene Black Anthracite, Gold Tone og Natural, og i tillegg til at den tidigere også har kommet i Atelier-fargen Gradient Green blir den nå tilgjengelig i Atelier-fargen Daybreak Blossom. Men hvis du ønsker å sikre deg et eksemplar haster det, for den blir bare produsert i titalt 20 eksemplar globalt.

Tilgjengelighet og priser

Produktene er i salg fra onsdag 4. oktober.

Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple: NOK 7.299,-
Beosound 2 3rd Gen Atelier Edition Daybreak Blossom: NOK 56.990,-

Les mer om Atelier Edition hos Bang & Olufsen

Sist redigert mandag, 02 oktober 2023 11:28
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.