tirsdag, 15 august 2023 13:40

Beoplay EX Atelier Edition har kommet til Lilac

Skrevet av

Bang & Olufsen sin serie med Atelier Edition har nådd sin fjerde farge. Og vi snakker ikke akkurat om fifty shades of grey.

Helt siden begynnelsen av februar har Bang & Olufsen benyttet sin nyeste kreasjon av øreplugger til å lage en serie for samlere – en serie med navn Atelier Edition. Det hele startet med Lime Green, fulgt av  Pinaple Yellow og Peach Pink. Den 13. juni kom fargen Gradient Green, og i dag har Bang & Olufsen kommet til den sprudlende fargen Lilac Purple.

Som vi har skrevet ved flere tidligere anledninger er Bang & Olufsen kjent for sin spesielle oppmerksomhet på design, farger og materialbruk, og har også etter hvert lange tradisjoner med å lansere spesialutgaver av sine produkter i de ulike kategoriene. Og ikke minst er denne danske produsenten veldig dyktig til å benytte strålende design som et bærekraftelement, ved at de lager produkter som kan ivaretas, og som brukerne blir ekstra motivert til å ta vare på og etter hvert om nødvendig reparere dersom det skulle bli nødvendig. Og nettopp derfor er denne Atelier Edition serien ikke bare et spennende valg for samlere, men faktisk også et bidrag til bærekraft selv om prisene er høy sammenlignet med de standardproduktene de er tuftet på.

Bang & Olufsen sine design- og fargevariasjoner består ofte av sesonginspirerte fargepaletter. Denne gangen er det altså Beoplay EX som er gjenstand for spesialutgaver, og gjennom hele 2023 vil det komme nye farger i serien Atelier Editions i et begrenset antall.

Beoplay EX har aktiv støykansellering, og er vanntette. Øreproppene har en 9,2mm driver, som er den største driveren B&O noen gan har benyttet i en trådløs enhet. Spilletiden er på seks timer med ANC på, noe som kan utvides ti 20 timer med lading i etuiet. Multipont connection er på plass, som som gir mulighet for tilkobling til to enheter samtidig.

Men i tillegg til Beoplay EX Atelier Edition i fargen Lilac Purple har B&O for første gang tatt med Beosound Level i Atelier-konseptet. Denne spesialversjonen har fått fargen Lilac Twilight,

Besound Level i fargen Lilac Twilight har en pris på og har en pris på 7.299,- NOK
Besound Level i fargen Lilac Twilight har en pris på og har en pris på 25.990,- NOK

Les mer om Atelier Editions hos Bang & Olufsen

Sist redigert tirsdag, 15 august 2023 14:01
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.