onsdag, 20 november 2019 17:43

2L og Morten Lindberg får to nye Grammy-nominasjoner i 2020

Skrevet av

 

Så er det altså avklart at tradisjonen blir videreført også i år. Morten Lindberg og 2L får to nye Grammy-nominasjoner for 2020.

Det har blitt en tradisjon at Morten Lindberg oppnår 2-3 Grammy nominasjoner hvert år. For to år siden var det til og med 4 plater som ble nominert. Og dessverre har han enda ikke lyktes å hale i land et trofe, men akkurat den tradisjonen tror vi ikke blir oppfylt denne gangen. Morten Lindberg og 2L har rekord i å være den mestnominerte kandidaten, uten å vinne. Den merittlisten kan du fordype deg i her.

Best Immersive Audio Album

Ikke overraskende er det Lux med Nidarosdomens Jentekor og Trondheimsolistene som står for platenominasjonen i år, og da i klassen Best Immersive Audio Album. Vi skrev om platen i vår platesmaking i slutten av januar, og i tillegg til at den fikk en sekser på terningen, kåret vi den til Ukens Plate.

Producer Of The Year, Classical

Den andre nominasjonen til Morten Lindberg er som Producer Of The Year, Classical. Den nominasjonen er basert på disse utgivelsene:

Vi har skrevet om 5 av disse under våre platesmakinger. Omtalen kan du lese ved å trykke på linken på de respektive titlene.

Vi gratulerer Morten Lindberg og 2L med nominasjonene, og tror at det fører til seier denne gangen!

Les mer om alle Grammy-nominasjonene her.

 

Sist redigert onsdag, 20 november 2019 18:03
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.