onsdag, 31 juli 2019 07:44

AirPlay 2 kommer til NAD

Skrevet av

Det har vært en farsott med AirPlay 2 i form av softwareoppatering rundt omkring. Nå er tiden moden for NAD.

Vi koster på oss en kjapp repetisjon av AirPlay 2 sin fortreffelighet. Den gir deg mulighet for å streame omtrent hva som helst fra et Apple-produkt, og er i tillegg en multiromsløsning som gjør at du kan streame fra mobilen til mange apparater samtidig. Forutsatt altså at de har AirPlay 2 integrert.

Og fra og med i går gjelder det også for NAD sine produkter, i hvert fall noen av dem. Lifestyle-receiveren Masters Series M10 BluOS Streaming Amplifier og Classic Series C 658 BluOS Streaming DAC vil få AirPlay 2 direkte ved å foreta en firmwareoppdatering som nå er tilgjengelig. I tillegg vil du kunne få AirPlay 2 på de integrerte forsterkerne C 368 and C 388 hvis du først oppdaterer med en BluOS 2i MDC modul. For dette er forsterkere med mulighet for hardwareoppgraderinger. De har to slotter for MDC-moduler, og for tiden er det to ulike moduler tilgjengelig – en MDMI-modul og en BluOS-modul.

 

NAD importeres av HiFi-Klubben

Les mer om AirPlay 2 hos NAD

 

Sist redigert onsdag, 31 juli 2019 07:53
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe