fredag, 30 juni 2017 12:50

NAD satser på Dirac.

Skrevet av

Dirac har vært ekspansive det siste året. Nyeste erobring er NAD.

Dirac, eller Dirac Research AB som er den mer sensuelle versjonen av selskapets navn har spesialisert seg på lydaligoritmer for romkorreksjon, automotive Audio, HeadFi og bærbar lyd. Og den observante leser har allerede regnet ut hvor sleskapet holder til, basert på AB-ekstensjonen. Uppsala, så er vi enda mer presise.

Dirac har allerede en avtale med elektronikkstørrelser som Pioneer, Arcam og Oppo. Og bilprodusentene Rolls Royce, BMV og Volvo indikerer klasse.

 

Dirac Live

Dirac Live er navnet på romkorreksjonsystemet, og kjennetegnes blant annet av at det kan kjøre på en PC eller MAC. Dirac går høyt ut på banen med Live, og hevder at dette er markedets beste romkorreksjonsystem.

I tillegg til de PC-/MAC-baserte installasjonene finnes Dirac Live allerede tilgjengelig på Arcam sine AVR250/550 og 850, Datasat Digital Entertainment RS20i, Emotiva's XMC-1, miniDSP prosessorer og AV-receivere, Sonic Studio's Amarra Symphony, Theta Digital's Casablanca IV. Og sist, men ikke minst - AudioControl Concert AVR-7 og Concert AVR-9 har Dirac Live installert.

 

 

NAD

Nå har alts Dirac og NAD annonsert at DIrac Live vil være tilgjengelig på utvalgte komponenter. I første omgang er dette bekreftet på AV-Receiveren T758 V3, en reciever der det for øvrig befinner seg mye annet spennende snadder.

Også på modulen AM17 finner vi Dirac Live. Dette er en modul som er tilgjengelig på HighEnd prosessoren M17 i Masters-serien.

 

Les mer om Dirac Live

 

 

Sist redigert fredag, 30 juni 2017 13:03
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.