søndag, 03 februar 2019 09:22

CLONES Audio med audiofil strømforsyning til Pioneer UPD-LX500 og UPD-LX800

Skrevet av

CLONES Audio har vært kjent som en av flere leverandærer av audiofile oppgraderinger til Oppo sine Blu-ray spillere. Nå kaster de seg også over Pioneer sine spillere i toppklassen.

I tillegg til en del rimeligere spillere harPioneer også et par spillere i toppsjiktet. Vi snakker om UDP-LX500 til rundt ti tusen, og HighEnd-spilleren UDP-LX800 til mer en det doble av prisen. Og nå som Oppo overraskende har proklamert at de slutter å produsere Blu-ray spillere er Pioneer den mest naturlige arvtakeren som sjef for dette segmentet av universalspillere.

CLONES Audio har tidligere vært leverandør av oppgraderte strømforsyninger til de to Oppo-spillerne, og gjør det fremdelles.

 

 

PSPLX

Nå har CLONES Audio annonsert at de leverer audiofile strømforsyninger også til Pioneer sine toppmodeller. Det er strømforsyningen PSPLX, og produsenten hevder at det er en svært enkel prosedyre for å erstatte den opprinnelige strømforsyningen med PSPLX.

CLONES Audio hevder at denne strømforsyningen kan gi store forbedringer både for lyd og bilde.

Den norske importøren Hagto Audio opplyser at pris i Norge for standardutgaven blir kr. 5.700,-, mens en DeLuxe-utgave med bedre komponenter vil ligge på 7.600,-. Hagto bekrefter at de er svært enkle å montere. PSPLX vil bli bestillingsvare hos Hagto Audio, med kort leveringstid.

 

Les mer om PSPLX hos CLONES Audio

 

 

Sist redigert søndag, 03 februar 2019 12:35
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe