fredag, 17 mars 2017 13:35

AH-D7200 – ny flaggskipmodell fra Denon

Skrevet av

 

Denon har lansert en ny flaggskipmodell i sitt hodetelefonsortiment. Ta en titt på AH-D7200.

Selv om Denon er aller mest kjent for sin elektronikk med signalkilder og forsterkere i to- eller flere kanaler, driver de med litt av hvert annet også. Som hodetelefoner, der de har noen respektable modeller i moderate prisklasser. Nå har det levert en ny, elegant flaggskipmodell, og vi overlater ordet til Denon i pressemeldingen for AH-D7200.

 

Pressemelding fra Denon:

Denon redefinerer den bærbare musikkopplevelsen med toppmodellen AH-D7200, som kombinerer den ypperste lydteknologien med eksklusive materialer i ekte valnøtt og lammeskinn. Resultatet er en hovedtelefon med fullendt komfort og et lydbilde i den absolutte verdensklasse.

 

 

Denon AH-D7200 er flaggslkpet i Denons linje av hovedtelefoner og den nye referanse for lukkede hovedtelefoner, uansett hva du sammenligner med. En hovedtelefon for livet.

AH-D7200 er basert på Denons mer enn 50 års erfaring med å designe hovedtelefoner og mer enn 100 års historie som en av verdens mest anerkjente hi-fi-produsenter.

Hovedtelefonen er designet til dem som vil ha en ekstraordinær, high-end musikkopplevelse og uovertruffen komfort, uansett om de nyter musikken hjemme, på jobben eller mens de er på veien. Bak AH-D7200s klassiske ytre er stort sett alle teknologier og materialer nyutviklede fra bunnen for å kunne levere en eksepsjonell hovedtelefon.

 

 

Hightech og valnøtt leverer naturlig presisjonslyd

AH-D7200 maler et lydbilde med en enorm fylde og dynamikk, og som er fri for forvrengninger eller uønskede resonanser av noen art. Musikk i sin reneste form. Årsaken skal finnes i AH-D7200s teknologiske hjerte, som bygger på de nyutviklede Free Edge-membranene fremstilt av nanofibre, som gør dem både ekstremt sterke og lette.

 

Den avanserte teknologien er plassert i ørekopper av ekte valnøttre. Treet er så hardt at det gir en egendempende effekt. Samtidig er det formet slik at det reduserer forstyrrende resonanser og refleksjoner. Dessuten gir valnøttreet en varmere, mer høyttalerlignende klang.

 

 

Kabler av 99,99999 % rent og iltfritt kobber

Kabelføringen inne i AH-D7200 er også i en liga for seg selv.

For å gi så nøyaktig signaloverføring som mulig er alle ledere i AH-D7200 fremstilt i såkalt 7N-kobber. Kobberet er 99,99999% rent og iltfritt. Den medfølgende kabelen mellom hovedtelefonen og lydkilden er spesialfremstilt i Japan efter Denons forskrifter og likeledes utført i 7N-kobber. Kabelen er avtagbar så den kan skiftes ut med andre high-end-kabler, hvis man har lyst til å eksperimentere.

 

 

Enestående komfort og nøye utvalgte materialer

I tillegg til å levere best mulig lyd gir AH-D7200 også komfort og passform i særklasse, selv hvis man bruker hovedtelefonen til meget langstrakte lytteseanser. Valnøttørekoppene er plassert på oppheng av aluminium med kuleledd, som justerer perfekt til din hovedform. Hovedbøylen er bekledt med bløtt lammeskinn.

Selv når det gjelder designen av ørepudderne har Denons lydeksperter valgt det beste av det beste. Naturlig lær var ikke godt nok til AH-D7200. I stedet har Denons designere valgt en særlig japansk, syntetisk lærtype, som er enda bløtere, mer behagelig og holdbar enn naturlær. Øreputene er dessuten åndbare og fylt med minneskum, som automatisk former seg etter dine ører.

Samlet gir det en vekt på kun 385 gram uten kabelen.

 

 

Forhandler og pris

Denon AH-D7200: 6498 kr. i Hi-Fi Klubben:

https://www.hifiklubben.no/hodetelefoner/denon-ah-d7200-hodetelefon/

 

 

Sist redigert søndag, 14 juni 2020 10:41
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe