torsdag, 02 april 2015 21:15

Mono AS får agenturet for Audio Research.

Skrevet av

1 april fikk vi melding om at Mono AS overtar agenturet for Audio Research. Og de forsikrer at det ikke er en aprilsnarr.

 

Tradisjonsrike Audio Research er en HighEnd i det virkelig tunge segmentet. De holder til i Plymouth i Minnesota, og er et av fem selskap i Fine Sounds Group. Og Audio Research blir nå det fjerde av selskapene i dette eksklusive konsernet de får hånd om, da de fra før har agenturet av Sonus Faber, Wadia og Sumiko.

 

Audio Research er kjent for rørbasert HighEnd, og har et rikt sortiment av for-/ effekt- og integrerte forsterkere, i tillegg til DAC, RIAA og CDspillere.

Mono AS har de siste månedene vært involvert i flere lyttekvelder hos Bergens HFI forhandlere, der vi har laget reportasjer fra events hos Musik-Magazinet, BMH og Renaissance Audio. Med det nye agenturet for Audio Research kan det kanskje være forhåpninger om tilsvarende events med elektronikk fra denne profilerte produsenten?

 

Les også:

Et kort, men heftig møte med Sonus Faber Guarneri Evolution.

Mono spiller på Sonus Faber og Wadia hos BMH

Renaissance Audio og Mono AS presenterer Sonus Faber Amati Futura.

 

Les mer om Audio research hos Mono AS

 

 

 

 

Sist redigert søndag, 12 januar 2020 18:43
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.