torsdag, 14 mai 2015 05:42

Sonos versjon 5.4 i sikte.

Skrevet av

Sonos oppdaterer sin programvare til versjon 5.4. Det er tre hovedpunkter som er omfattet av denne oppgraderingen.

 

 

Sonos er alltid på hugget for å holde et stadig økende antall konkurrenter innen trådløse multiromsleverandører i bakspeilet. Vi er vant med hyppige programvarekonkurrenter, og fra den norske distributøren har vi mottatt en pressemelding om versjon 5.4 som er under oppseiling.

Det er tre områder som er berørt i den nye versjonen: Forbedret lyd i Play:1, enklere bruk av Playbar i et hjemmekino-oppsett, og forbedret grensesnitt for strømmetjenester.

 

 

 

 

 

 

 

Les pressemeldingen her:


 

Sonos programvareoppdatering 5.4, noe som betyr en rekke forbedringer.

Blant annet så har Play:1 fått en justert lydprofil for enda bedre lyd og ytelse - både når den spiller alene, eller sammen med en SUB. Oppdateringen betyr også at det forrige kravet for nettverkskabel når du kjører en Playbar i 3.1- eller 5.1 konfigurasjon er nå borte.

Ytterligere forbedringer i 5.4 er en omarbeidet Shuffle-funksjon, forbedret grensesnitt for TuneIn og noen mindre justeringer.

5.4 er tilgjengelig fra i dag i beta-versjon for Android-brukere, og kommer til alle plattformer, i skarp versjon om kort.

For ytterligere informasjon, se blogginnlegg publisert på blog.sonos.com

 

 

 

Sist redigert torsdag, 14 mai 2015 05:53
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe