fredag, 31 juli 2015 12:38

Trådløse EGG fra Kef

Skrevet av

 

Kef har lansert et par EGGende trådløse høyttalere. Kef EGG benytter aptX-tekologi for å holde kontakt med deg.

 

Kef er blant annet kjent for å servere god lyd fra små enheter. I tillegg – selvfølgelig – til at de er kjent for å servere god lyd fra store høyttalere. Men Kef EGG er definitivt små, og så er de trådløse.

 

 

Bluetooth sin aptX-protokoll er etter hvert mye benyttet som trådløs kommunikasjon til aktive høyttalere, og denne trådløse kommunikasjonen gir en ekstra god mulighet for at dette høyttalerparet skal kunne være et diskret, men samtidig litt friskt innslag i heimen.

Eller kontoret. For en av de opplagte bruksområdene kan være som PC-høyttalere.Da er det hyggelig å vite at du har muligheten for HighRes i form av 24/bit/96kHz via mini USB.

Satt inn i riktig kontekst kan Kef sine EGG ta seg riktig bra ut. Særlig de blå er spreke, men stiller noen krav til nærområdet de står i. Hva vil vel være mer nærliggende enn å lytte til et sett EGG mens du sitter i en stol designet av Arne Jacobsen?

Inni dette EGGet finner vi en Kef-spesialitet – Uni-Q driver array, et konsept som også er benyttet i større og dyrere modeller fra Kef, og som får høyttalerne til å fremstå som punktkilde.

 

 

 

 

 

 

Kef EGG kan fås i hvit, sort og blå.

Pris i Norge er ikke kjent enda.

 

Kef importeres av Akustikk AS

Les mer om EGG hos Kef.

 

 

 

Sist redigert fredag, 31 juli 2015 18:45
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe