tirsdag, 09 januar 2018 21:36

BeoPlay H8i og H9i - forbedrede utgaver av trådløse enheter.

Skrevet av

Bang & Olufsen introduserer forbedrede utgaver av sine flaggskipmodeller innen trådløs HeadFi - H8 og H9. I tillegg kommer den nye populære modellen E8 i to SE-utgaver.

 

 

Beoplay H8i

Den minste modellen av de to heter H8, og erstatter klassikeren H8. Den har blitt forbedret på en rekke punkt, der batterikapasiteten er det mest åpenbare fremskrittet. Batteritiden er økt med mer enn 100%, og H8i kan nå spille musikk i inntil 30 timer med ANC aktivert.

De har også fått Transparency mode, og Proximity sensor som gjør at musikken automatisk stopper når du tar av hodetelefonen. En forbedret mikrofon skal gi bedre talekvalitet ved telefonsamtaler.

 

BeoPlay H9i

Dette er den absolutte toppmodellen hos B&O, og lydkvaliteten skal ha blitt enda bedre på denne forbedrede utgaven. ANC er også forbedret, særlig i området fra 300 – 800Hz, som er gir forbedret demping av stemmer.

Også H9i har fått kraftig forbedret batterikapasitet, med inntil 18 timer spilletid, som er en økning på 4 timer.

 

 

BeoPlay E8 Special Edition Collection

De trådløse øreproppene E8 har vært veldig populære etter introduksjonen sist høst, og lanseres nå i to spesialutgaver. Det er BeoPlay E8 All White og BeoPlay E8 All Black. Her er det kun snakk om kosmetiske endringer på de ellers ferske modellene.

 

BeoPlay H8i og H9i blir tilgjengelig fra 25. januar, mens du må vente til februar før du kan få tak i spesialutgavene av BeoPlay E8.

Les mer om H8i, H9i og E8 Special Editon Collection hos BeoPlay

 

 

Sist redigert fredag, 10 januar 2020 12:04
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe