torsdag, 08 oktober 2015 12:38

Arcam AVR850 - en teaser til kommende flaggskip

Skrevet av

Arcam forhåndsannonserer et helt nytt flaggskip innen øvelsen AV-receiver. Og når de erklærte at «lillebror» AVR750 er den beste stereoforsterkeren de har laget, bør det være grunn til å ha høye forventninger til AVR850.

 

 

Da Arcam lanserte den forrige flaggskipreceiveren AVR750 gikk de svært høyt ut på banen. De proklamerte nemlig at denne ASV-receiveren var den beste stereoforsterkeren Arcam har laget. Vi skrev om AVR750 her.

Nå lanserer de en helt ny modell, som i likhet med mange andre nykommere fra Arcam i det siste opererer i klasse G. De har også droppet det stuntet de gjorde med AVR750, ved at de droppet det klassiske volumrattet i fronten. Det er gjeninnført på AVR850.

På utstyrssiden har arcam denne gangen også tatt i bruk 3D, i form av Dolby Atmos. AVR850 har også det de kaller Dirac Live room correction.

Arcam AVR850 blir vist frem på Cedia i USA, så de som ikke har bestilt kinobiletter ellerno` til neste helg kan kanskje ta turen til Dallas for å ta den i nærmere øyensyn.

 

 

Sist redigert torsdag, 08 oktober 2015 12:44
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.