torsdag, 22 juni 2017 11:31

Silver 6G – sjette generasjon arvesølv fra Monitor Audio.

Skrevet av

Monitor Audio Silver 6G.

Monitor Audio lanserer ny serie Silver. Det er sjette gang de gjør dette, så da må tro det blir bra?

 

 

På selveste nasjonaldagen 17. mai lanserte Monitor Audio Silver 6G. Den dagen var vi heftig opptatt med is-spising, og litt av hvert annet, så det ble ingen oppmerksomhet i Audiophile.no i sakens anledning. Men litt ut i Juni er det på høy tid å vie denne serien fra Monitor Audio litt oppmerksomhet.

Monitor Audio Silver 6G erstatter en velskapt familie, og også den nye serien har en tiltalende og enkel linjeføring. Vi finner noen særtrekk som er en slags signatur for Monitor Audio som C-CAM elementene for mellomtone og bass. C-CAM er en forkortelse for Ceramic-Coated Aluminium/Magnesium. Eller keramisk belagt legering av aluminium og magnesium, som vi kaller det der jeg kommer fra. Poenget med denne konstruksjonen er ifølge Monitor Audio at det kombinerer ekstrem stivhet med lav vekt, noe som igjen skal sikre lav forvrengning.

Den nye serien Silver 6G består av hele 9 modeller. Da teller vi to stativhøyttalere, tre gulvmodeller, to senterhøyttalere, en surroundhøyttaler og en subwoofer.

 

 

Les mer om de ulike modellene hos Monitor Audio:

 

 

Sist redigert torsdag, 22 juni 2017 12:57
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.