mandag, 24 mars 2014 05:35

SA-CD.net utvider repertoaret

Skrevet av

Nettstedet SA-CD.net har vært et dedikert nettsted for SA-CDer i 11 år. Nå utvider de reprtoaret til også å omfatte BD-A.

Les mer:

 

 

I 11 år har SA-CD.net vårt det primære nettstedet for de som ønsker å skaffe seg oversikt over utgivelser på SA-CD. Det er laget en formidabel database med over 9000 tilter, og en stor del av disse har også fått en- eller flere anmeldelser. Nettstedet Eies og drives av australieren Stephen Best, og har også et eget forum.

Før helgen besluttet Stephen Best å også inkludere BD-A i nettstedets aktivitetsområde. Det innebærer at underformatene Blu-ray Audio, Pure Audio Blu-ray og High Fidelity Pure Audio også blir med i databasen.. Det er allerede lagt inn rundt 50 titler, og det vil trolig raskt vokse. På en annen side er det foreløpig et sterkt begrenset antall utgivelser.

Det er ikke uten reaksjoner denne utvidelsen har funnet sted. Det er noen av "the locals" på forumet som allerede har meldt sin avskjed på grunn av dette, mens andre mener det er en riktig og fremtidsrettet utvidelse. Stephen Best på sin side har sett denne motstanden fra enkelte komme, og har forsøkt å demme opp for det å legg inn brukervalgte format-filtre i søketjenesten. Det er uansett hyggelig å se at det er engasjement rundt formatene.

Les mer hos SA-CD.net.

Sist redigert mandag, 24 mars 2014 06:10
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.