onsdag, 25 mars 2020 13:44

Personlig tilpasset Linn LP12

Skrevet av

Sliter du med å finne den rette fargen for din LP12? Nå kan du velge den selv fra en palett på 22 farger.

Den klassiske platespilleren Linn Sondek LP12 finnes i et utall ulike varianter, ikke minst på grunn av alle de ulike oppgraderingene du kan utføre Siste tilskuddet på denne stammen er Karousel, en oppgradering av bæringen som vi skrev om for tre uker siden.

Fargetilpasning

Men Linn tilbyr nå også kosmetiske tilpasninger ut over de fem ordinære variantene i materialer på plint – Black Ash, Cherry, Walnut, Rosenut eller Oak. Noen vil gjerne ha en mye større fargepalett å velge fra. Eller kanskje er det kona som helst vil at platespiller og resten av stereoanlegget skal gå mest mulig i ett med tapeten? Eller i det minste at fagene skal matche trekket på den nye sofaen?

Dette er egentlig ikke et helt nytt konsept for Linn. Også høyttalerne i Series 5 har en litt tilsvarende mulighet, ved at det bortimot heldekkende stofftrekket kan velges fra en palett som er omtrent like omfattende som den fargepaletten vi nå ser for LP12.

Monogram

Men den personlige tilpasningen stopper ikke der. For du kan også få et helt personlig monogram på armbasen. Dette er begrenset til fire bokstaver – har du flere forbokstaver enn det, bør du vurdere å foreta en strukturell omdisponering av navnet ditt.

 

Tilleggspris for fargetilpasset LP12 er kr. 4.043,-.

Prisen for monogram er også kr. 4.043,-.

 

Eksakt HiFi i Vibes gate forhandler Linn i Norge

 

 

Sist redigert torsdag, 26 mars 2020 15:15
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.