fredag, 27 mars 2020 15:23

NYYS spiller Mahler i Korona-modus

Skrevet av

Det er mye kreativitet rundt omkring når det gjelder Koronarestriksjoner. New York Youth Symphony tar den lenger ut enn de fleste…

Vi har sett interessante en del utslag i form av bakgårdskonserter og andre kreative tiltak for å kunne utøve kunst selv om Koronarestriksjoner gir kraftige begrensninger. Men New York Youth Symphony sin variant har vi ikke sett før. De spiller Mahlers første symfoni selv om hver enkelt musiker er hjemme hos seg selv. Et nettbasert symfoniorkester er ikke hverdagskost, og man skulle tro at timing er et problem, men dette har tydeligvis NYYS funnet en løsning på. Videoen er redigert av NYYS fiolinist Raina Tung, som også har sin 18års dag i dag, 27. mars.

New York Youth Symphony be dannet i 1963, og består av musikere i et aldersspenn fra 12 til 22 år i New York regionen. All aktiviteten til NYYS blir lagt om til nettbasert aktivitet denne våren, og etter videoen å dømme kommer de til å takle dette bedre enn de fleste.

Les mer om NYYS på deres webside.

 

 

Sist redigert fredag, 27 mars 2020 16:30
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.