lørdag, 01 juni 2019 20:42

Bose 700 – nye flaggskip fra ANC-kongen på haugen

Skrevet av

 

MkII-versjonen av Bose sine QuietComfort 35 har vært en ukronet konge i øvelsen støykansellering, selv om det ikke nødvendigvis har vært de som har levert den beste lyden. Nå brygger det opp til vaktskifte.

Det farligste noen kan gjøre er å hvile på sine laurbær. Det er nok også Bose klar over, så det burde ikke komme som en overraskelse at QC35 II nå får avløsning.

 

Bose 700

Det nye flaggskipet til Bose heter 700, og selv om også disse hodetelefonene er dominert av plast, har de åpenbart et mer moderne design.

Det er heller ikke noen stor overraskelse at den nye modellen har en forsterket løsnign for støykansellering. 4 utvendige mikrofoner skal plukke opp støy og kansellere støy fra omgivelsene. Det er mulig å velge 11 ulike nivåer med støykansellering, der det laveste nivået skal slippe inn all lyd fra omgivelsene som om du ikke hadde hodetelefoner. Og det er også lagt vekt på en modus der du kan pause musikken og slippe inn lyden for å snakke med andre ved å trykke på en knapp.

 

Bose AR

Bose AR er Bose sin form for Augmented Reallity. Her bidrar bevegelsessensorer og posisjonsdata til å gi en tilpasset lydopplevelse i forhold til hvor du befinner deg. Ganske heftig…

Batteriet skal holde i 20 timer, og prisen er satt til 4.199,-.

 

Les mer om Bose 700

Sist redigert søndag, 02 juni 2019 07:42
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.