torsdag, 30 oktober 2014 09:04

Hi-Fi Messen i Horten – Del 4, Hagto Audio.

Skrevet av

Hagto Audio er ikke blant de eldste aktørene i bransjen, men har en klart entusiastisk profil.

Da vi besøkte Torry Hægeland sin stand for Hagto Audio i fjor var det helt åpenbart noen svært spektakulært utseende høyttalere fra EMMESpeakers som dominerte inntrykket. Spesielt undertegnede falt pladask for den sylinderformede stativhøyttaleren med flott og unik overflatebehandling.

I mellomtiden har Hagto Audio utvidet sitt repertoar, da de sent i vår fikk det norske agenturet for de legendariske britiske høyttalerne fra Harbeth. Og naturlig nok var det disse som fikk oppmerksomheten på årets messe. Designmessig er vel dette så diamentralt motsatt til EMMESpeakers man kan komme. Her er det klassisk design som gjelder, svært velykkede og gjennomprøvde konstruksjoner.

Lyden var også veldig overbevisende, og så bra at vår seniorskribent Ole-Petter måtte få med seg et testsett av Harbeth P3ESR i Rosewood. Og de første lekkasjene fra testbenken er svært oppløftende, så følg med…

I videoen nedenfor slår Arve av en prat med Torry, der det i tillegg til Harbeth også snakkes litt om Clones Audio sine produkter, som også var representert på fjorårets messe:

 

 

Les også disse artiklene relatert til Hagto Audio:

Clones Audio med phonotrinn.

Hagto Audio ny importør av Harbeth

EMMESpeakers GALILEO – Nye flaggskiphøyttalere fra produsenten i Milano.

HiFi Messen i Horten 2013 – Del 3 – Hagto Audio

 

Lest 5003 ganger Sist redigert torsdag, 30 oktober 2014 09:11
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.