tirsdag, 21 juli 2015 00:00

PRODUKTNYTT: Simaudio MOON Neo 230HAD

Skrevet av

 

Simaudio lanserer ny kompakt hodetelefonforsterker. MOON Neo 230HAD er samtidig en komplett DAC og forforsterker.

 

 

Simaudio har vært velig aktive når det gjelder lansering av ulike DACer det siste halvåret. I januar meldte vi om den nye MOON Neo 280D, mens vi så sent som i mai kunne meddele om at de lanserte en ny referenseDAC – MOON Evolution 780D.

Denne gangen er det den svært kompakte modellen MOON Neo 230HAD som lanseres. Eller Half Moon som Janis Joplin ville kalt den, for bredden er under halvparten av normalstørrelsen for HiFI komponenter.

 

DAC

Like fullt er det svært mye funksjonalitet i denne nye enheten fra Simaudio. Den er basert på storebror 430HA, og har innebygget en DAC som er kompatibel med 32bits PCM, men også DSD256. DACen er fullt asynkron, og har to coax- og en optisk digitalinngang, i tillegg til en USB-inngang.

 

Forforsterker.

På bakpanelet er det en analog RCA-inngang. I tillegg finnes det en analog minijack-ingang på frontpanelet.

I tillegg til vanlig pre-out er det også et sett med fixed-gain utganger.

 

Hodetelefonforsterker.

I tillegg de tidligere nevnte analoge utgangene er det også en hodetelefonutgang i fronten. Her leveres en effekt på 100mW/200mW/1W i henholdsvis 600/300/50 ohm.

Produsenten vektlegger ellers at det viktigste aspektet med MOON Neo 230HAD mer er svært god ytelse til en moderat pris, enn all den funksjonaliteten som er pakket inn i produktet.

 

 

MOON importeres til Norge av Oslo Hi-Fi Center.

Les mer om MOON Neo 230HAD hos Simaudio.

 

 

 

 


Sist redigert tirsdag, 21 juli 2015 17:35
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.