onsdag, 26 juli 2017 20:32

Young MKIII – ny DSD-DAC og pre fra M2Tech

Skrevet av

M2Tech lanserer nye komponenter i en serie som har det inspirerende navnet Rockstars. Den kombinerte DACen og forforsterkeren Young MkIII følges av strømforsyningen Van Der Graaf MkII.

Det er en seleber gjeng rockemusikere som har fått sine ikoniske kompaktkomponenter i Rockstars Series fra italienske M2Tech. Neil Young har altså vært modell til denne nye PRE/DACen Young MkII, mens Graham Nash har stått modell for RIAA-trinnet Nash. David Crosby er navnemodell for klasse-Dforsterkeren Crosby, men den kanskje beste av dette firkløveret – Stephen Stills ser vi ingen spor av. Derimot var det behendig å døpe den separate strømforsyningen Van Der Graaf, mens Janis Joplin har fått sin AD-konverter.

 

 

M2Tech Young MkIII

Men for å fokusere på HiFi – Den nye forforsterken og DSD-DACen Young MkII introduserer et nytt, oppdatert design. Igjen problem å se hvor den kommer fra, men den nye designlinjen er helt klart mer sofistikert med blant annet avrundede hjørner. Den nye modellen har en ny XMOS USB-interface som er MQA-kompatibel. En annen oppgradering innen HighRes-sektoren er at DSD nå støttes opp til 256x.

Nytt er et sett analoge RCA-innganger, og også en aptX-kompatibel Bluetooth-inngang. Forforsterkeren kan ellers styres vie Bluetooth fra an Android-mobil. Forforsterkeren er ellers utstyrt med balanserte utganger.

 

 

Van Der Graaf MkII

Dette er den separate strømforsyningen, som kan gjøre tjeneste som oppgradering til Young MkIII, eller til RIAA-trinnet Nash.

 

 

Les mer om Young MkIII hos M2Tech

Les mer om Van Der Graaf MkII hos M2Tech

 

Sist redigert onsdag, 26 juli 2017 20:54
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe