tirsdag, 23 august 2016 19:07

PXC 550 Wireless - Sennheiser lanserer hissig konkurrent til Bose QC35

Skrevet av

 

 

Sennheiser lanserer nå sin nye kabelfire hodetelefon PXC550 med aktiv støydemping (NoiseGard). Vi har ikke hatt den i hendene ennå men kan røpe for deg at Sennheiser synes og dra dette populære hodetelefonkonseptet enda et stykke lenger, med blant annet støykansellerende teknikk som nuller ut støy fra omgivelsene når du benytter mikrofonen. 

For en ting er aktiv støydemping fra omgivelser i lyttesituasjonen - en annen ting er at talen din blir lettere og oppfatte for hvem du nå enn måtte snakke med i andre enden av linjen! Med disse hodetelefone tilbyr også Sennheiser brukerne optimalisering av lydgjengivelsen. Systemet byr på preinstallerte funksjoner for justering av lyd samt et ”Director Mode” der man enkelt kan tilpasse lyden etter egne ønsker ved hjelp av appen CapTune™.  Appen kan lastes ned gratis for Android og iOS. CapTune™ er både en musikkavspiller av høy kvalitet og en effektiv app for lydinnstillinger som gir brukeren større kontroll over lydbildet. Lyden justeres med equalizeren og tunes via A/B-testing med funksjonen SoundCheck. 

Til hendige detaljer hører også at hodefelefonen slår seg på automatisk når du folder den ut, og slår seg av når du legger den sammen. Løfter du av deg hodetelefonene settes musikken på pause. Kontrollene på selve hodetelefonene leveres i from av trackpad - ingen irriterende «klikkelyder» skulle vi tro. Vi merker oss også fenomenalt lav vekt på 227 gram - hvilket nok bidrar i riktig ergonomisk retning. Topp ergonomi har jo for øvrig alltid hvert noe av Sennheiser sitt kjennemerke. Batteritiden er oppgitt til ligge rundt 30 timer - hvilket skulle tilfredsstille også de av oss som stadig har kurs mot Langtvekkistan. 

For tiden har audiophile.no nye Bose QC35 for test og selvsagt gleder vi oss til og ta en skikkelig titt på hissige (og svært utfordrende!) Sennheiser PXC550 stilet i mot det samme markedet.

Prisen er satt til kr.3.900.- ink mva.

www.sennheiser.com

 

Sist redigert tirsdag, 23 august 2016 19:40
Ole-Petter Langfeldt Steen

Seniorskribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.