søndag, 22 mai 2016 08:11

Flere nyheter med sving fra Pro-ject

Skrevet av

 

Pro-ject er en produsent med et høyt tempo innen produktutvikling. Nå kommer det flere nyheter med S-formet arm.

 

I januar meldte vi om den kommende nye platespilleren 2 Xperience SB S-shape fra Pro-ject. Nå er det vanligvis sånn at en god nyhet sjelden kommer alene, i hvert fall ikke fra Pro-ject. Og nå avslører denne produsenten at det er ytterligere tre nye spillere med S-Shape arm og avtakbart headshell som er SME-kompatibelt.

 

Pro-ject Debut S-Shape

Vi starter med den rimeligste av de kommende spillerne med S-Shape tonearm. Debut S-Shape er Pro-ject sitt innspill i Debut-serien, en serie som befinner seg i den seriøse enden av budsjettklassen, og som i grove trekk har befunnet seg i på den hyggelige siden av femtusenkronersbøyen. Vi får håpe at det også vil gjelde for Debut S-Shape, når den blir lansert en gang på sensommeren. Den vil bli utstyrt med en 8,6-tommers arm med avtakbart, SME-kompatibelt headshell i matt sort finish. Debut S-Shape vil ellers få et nytt motoroppheng i TPE (Thermo Plastic Elastomers).

Debut S-Shape kommer i sort Highgloss, men blir også tilgjengelig i Hvit HighGloss og valnøtt.

 

 

 

Pro-ject 1Xpression S-Shape

1Xpression er Pro-ject sin rimeligste serie i Classic Line, og ligger normalt noe under ti tusen. Også denne spilleren vil få en 8,6-tommers S-Shape med avtakbart headshell, men her i en mer påkostet finish.

Standarduførelksen på 1Xpression S-Shape er sort HighGloss, men kan også bestilles i olive, mahogny, hvit og rød HighGloss, og også i eukalyptus, palisander og valnøtt med matt finish.

 

 

 

Pro-Ject Xtension 9 S-Shape

Her befinner vi oss i Pro-ject Classic Line sitt toppsjikt, like under flaggskipmodellene i dette segmentet, Xtension 10 og 12. Denne serien har til vanlig en prislapp fra snaut 20k og oppover.

Xtension 9 S-Shape har i likhet med 2 Xperience SB S-Shape en 9-tommers S-Shape arm.

Standarduførelksen på Xtension 9 S-Shape er sort HighGloss, men kan i likhet med 1Xpression S-Shape også bestilles i olive, mahogny, hvit og rød HighGloss, og også i eukalyptus, palisander og valnøtt med matt finish.

 

Pro-Ject importeres til Norge av Akustikk

 

Sist redigert søndag, 22 mai 2016 08:35
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.