onsdag, 21 oktober 2015 13:23

Ljudtema overtar agenturet for NuPrime i Norge

Skrevet av

Vi har fått en melding fra Ljudtema om at de overtar agenturet for NuPrime i Norge. NuPrime har en rekke interessante kompakte HiFi-produkter, og digitale løsninger er et kjennetegn for disse komponentene.

 


 

I tillegg til et par DACer, er det stereoforstkerere som kjennetegner NuPrime, denne produsenten som er en slags eksklusiv søster til NuForce.  I Juni skrev vi om den helt nye integrerte forsterkeren IDA-8, som seilte opp som et supplement til den større IDA-16.

Og det er nettopp disse to modellene den nye importøren Ljudtema vil ha hovedfokus på, selv om de vil føre hele sortimentet til NuPrime. IDA-8 yter 2x100Watt, og har en klasse A-D hybrid løsning. Fire digitale innganger og en analog inngang gir denne integrerte forsterkjeren en klart moderne profil. Prisen på IDA-8 vil være 9.000,-.

 

'

Storebror IDA-16 har i tillegg til en doblet effekt også en mer avansert digitaldel, ved at den støtter DSD i 2,8/5,6/11,2 MHz. Prisen på IDA-16 er satt til 25.000,-.

 

 

Importør Ljudtema.

Les mer om NuPrime hos produsenten.

 

 

 

Sist redigert onsdag, 21 oktober 2015 13:27
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.