søndag, 23 august 2015 10:23

Esoteric tilbake til Norge

Skrevet av

Den norske distributøren Intrepid AV har hentet Esoteric tilbake til Norge, etter at dette eksklusive merket en stund har vært uten norsk importør.

 

 

Esoteric ble skilt ut fra Teac allerede i 1987, som en produsent av ultimat HighEnd. Vi kjenner denne produsenten kanskje aller best som leverandør av CD- og SACD-spillere i de aller høyeste prisklassene, der de har hatt litt en posisjon som konge på haugen. Men Esoteric har et rikt utvalg av komponenter innen alle kategorier.

Den aller mest eksotiske serien er Grandioso, og ble i sommer utvidet med en Gandioso Linage serie, bestående av forforsterkeren C-02X og effektforstkereren S-02.

Intrepid AV er en relativt ny aktør på det norske markedet, men har allerede greid å etablere en rekke agenturer. For oss med audiofile tilbøyeligheter er det kanskje spesielt Theta Digital og Aerial Acoustics somvekker spesielt stor interesse. Nå også kraftig flankert av eksotiske Esoteric.

 

Les mer om Intrepid AV

Les mer om Esoteric

 

Les også disse artiklene relatert til Intrepid AV og Esoteric:

Theta Dreadnaught IV – ny modulær effektforsterker fra Theta.

Theta Casablanca i to nye inkarnasjoner.

Hi-Fi Messen i Horten 2014 – Del 8, Intrepid AV

Teac Esoteric X-01

 

 

 

 

Sist redigert søndag, 23 august 2015 10:55
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.