onsdag, 26 november 2014 12:05

Demo event hos Audio Aktøren

Skrevet av

Neste torsdag arrangerer Terje i Audio Aktøren en event der det presenteres fleire nyheter. Hovedretten består av PrimaLuna DiaLogue Premium HP og Spendor A6R, og location er Audio Aktøren sin butikk i Storgata 22 i Horten.

Dialogue Premium HP er den nye toppmodellen av integrerte forsterkere fra PrimaLuna, og har 85 rørwatt om bord. Skal vi tro Terje Nilsen (…og det skal vi!), er den også en fantastisk hodetelefonforsterker. Prisen er 34.900,- for denne integrerte forsterkeren med 8 rør.

Videre blir det spilt på Spendor A6R, en gulvhøyttaler til 26.900,- som har fått god mottakelse i utenlands fagpresse. A6R er den nyeste i A-serien, og nest største modell.

Men Terje har trolig enda mer å by på denne lyttekvelden. I en melding nevnes Audio Valve Challenger 250 - rørmonoblokker på 300W, Sugden Sapphire for og effektforsterker, Chord kabler. Og sist men ikke minst - The Eminent Technology LFT-8b, planar magnetiske høyttalere.

 

Og skulle du ikke fristes til å ta med noen av disse komponentene hjem fra lytte-eventen, finnes det rundt 5.000 brukte vinylplater å plukke fra.

Eventen starter kl. 14.00 den 4.desember.

 

 

Se ellers våre videoinnslag fra Audio Aktøren sin butikk i Storgata under årets Hortenmesse:

 

Del 1:

 

Del 2:

 

 

 

 

 

Sist redigert torsdag, 27 november 2014 12:19
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.