torsdag, 08 juni 2017 11:20

Klipsch med nye innbyggingshøyttalere

Skrevet av

Klipsch med nye innbyggingshøyttalere

Klipsch lanserer nye høyttalere for innbygging. Det er høyttalere i Reference Premiere serien, og har teknologi fra de ordinære høyttalerne i denne serien.

 

 

 

Pressemelding fra Importør:


 

 

 

Klipsch lanserer nye Reference Premiere innbyggingshøyttalere

Klipsch lanserer fra juli 2017 nye modeller for innbygging i vegg og tak. Disse har fått siste og beste teknologi fra den prisvinnende Reference Premier-serien, blant annet det nye gummierte Tractrix-hornet, titaniumsdiskanter og Cerametallic basselementer.  I første omgang lanseres 5 modeller, tre for vegg og to for tak.

Forbedringene fra forrige modellserie er:

Nytt høyttalerdeksel:
Frontdekslene på den nye serien er enda tynnere og bygger mindre ut fra vegg/tak. De er helt rammeløse og matcher minimalistisk interiør enda bedre. For takmodellene følger det med både runde og kvadratiske griller, slik at kunden kan velge det som passer best til formen på f.eks. belysningen.

Bedre festemetode mot vegg/tak:
De nye modellene har en separat ramme som festes i vegg/tak før høyttaleren. Dette gjør at denne kan monteres uten at festeskruene overstrammes. Selve høyttaleren festes så til rammen med maskinskruer, noe som gjør at vibrasjoner mellom vegg og høyttaler reduseres betydelig.

Høyere følsomhet:
De nye modellene har følsomhet på 94-96 dB. Det betyr at de spiller veldig mye høyere med samme effekt, i forhold til normale innbyggingshøyttalere.  Siden mange ofte kobler innbyggingshøyttalere til streamingprodukter med små digitale forsterkere, er dette en stor fordel. Det låter mye fyldigere og bedre på lavt volum, i tillegg kan man skru opp skikkelig uten at det oppstår forvrengning i lydgjengivelsen. Forskjellen i følsomhet tilsvarer å koble på en fire ganger så stor forsterker!

Bedre lydkvalitet:
Nyeste og beste teknikk fra Reference Premiere gir enda bedre lyd. Alle modeller inneholder det samme gummierte hornet, den samme titaniumdiskanten og Cerametallic basselementer. Av innbyggingshøyttalere, stiller Klipsch i en helt egen klasse lydmessig. Innfelte og skjulte lydsystemer får stadig større utbredelse i det norske markedet. Ikke bare restauranter og hoteller bruker slike høyttalere, også i stadig flere private boliger monteres det nå høyttalere i tak og vegger. Klipsch har produsert slike høyttalere i en årrekke og er innovatører på lydkvalitet.

 

Produktene er tilgjengelige fra juli 2017. Veiledende priser er fra kr. 4.495,- til 4.995,- pr. stk.

Sist redigert torsdag, 08 juni 2017 18:09
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe