onsdag, 16 desember 2015 13:14

Mercuy 7 – ny Mercury-serie fra Tannoy

Skrevet av

Tannoy har lansert syvende generasjon av sin tradisjonsrike Mercuy-serie. Mercury 7 består av 4 modeller.

 

 

 

 

 

 

Mercuryserien til Tannoy har vært en svært populær serie med budsjetthøyttalere, og har vært gjennom en lang rekke generasjonsskifter siden de opprinnelige Merrcury-modellene ble lansert på 90 tallet, frem til utgående generasjon Mercury V og Vi. Spesielt siste generasjon har vært modeller som har gitt svært god lyd i forhold til den veldig beskjedne prisen på et par tusenlapper for paret for stativmodellene. Du kan lese vår test av Mercury V her.

Nå er tiden inne for enda et generasjonskifte, og det er fire modeller i den nye serien. I motsetning til utgående serie har den nye generasjonen to stativmodeller – modellene Mercury 7.1 og ercury 7.2. Men dette med to stativmodeller er likevel ikke noe nytt for Mercury – allerede 1. generasjon hadde modellene M1 og M2.

I tillegg til stativmodellene har den nye generasjonen en gulvhøyttaler – Mercury 7.4. Også senterhøyttaleren Mercury 7C gjør at det er muligheter for å bygge et komplett multikanalsoppsett med Mercury 7.

I den nye serien er det et utvidet valg av finish – black oak, Light oak og walnut.

 

 

 

Tannoy importeres til Norge av Dynamikk AS / Stereofil AS

Les mer om Mercury 7 hos Tannoy

 

 

Sist redigert onsdag, 16 desember 2015 13:37
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe