Plateomtaler - Pure Audio Blu-ray

So is my love er en utgivelse på Pure Audio Blu-ray, med kormusikk fremført av Ensemble 96. Jeg har lyttet til den.

 

Bård Monsen og Gunnar Flagstad har spilt inn verk av tre komponister på denne utgivelsen på 2L. Vi snakker om Valen, Stravinsky og Lutoslawski.

 

2L har på ny utgitt en Blu-ray med lydspor i Dolby Atmos. Og så er det en enda mer grensesprengende nyhet på denne utgivelsen Mass for Modern Man.

 

Iceland Symphony Orchestra har en ny utgivelse på plateselskapet Sono Luminus. Det er dette plateselskapet sin første utgivelse med lydspor i Dolby Atmos.

Terje Winge har laget en innspilling på 2L, med verker av tre norske komponister. Jeg har lyttet til ORGANSM på Blu-ray Audio, med spor i Dolby Atmos.

 

 

For 10 år siden hadde jeg mitt første møte med en av 2L og Morten Lindberg sine produksjoner. Det var en innspilling med Trondheimsolistene, og åstedet for innspillingen var Selbu Kirke. Denne gangen er det de samme Trondheimsolistene som står for musikken, og også denne gangen er innspillingen foretatt i Selbu Kirke.

 

In The Light Of Air er en Pure Audio Blu-ray med musikk av den islandske komponisten Anna Thorvaldsdottir. Jeg har lyttet til den.

Den amerikanske pianisten Michael Lewin har spilt inn en Pure Audio BLu-ray med musikk av Debussy på plateselskapet Sono Luminus. Jeg har lyttet til den.

Les mer:

Forsvarets stabsmusikkorps og Scola Cantorum har spilt inn en bukett nasjonal musikk på Pure Audio Blu-ray. Plateselskapet er 2L, og jeg har lyttet til den.

Les mer.

Flint Juventino Beppe har komponert musikken på Remote Galaxy. Jeg har lyttet til den.

Les mer:

Side 1 av 2