onsdag, 31 desember 2003 23:00

Tre spennende surroundnyheter fra Parasound.

Skrevet av

Fra den norske importøren NCMS har vi fått en forhåndsrapport om tre nye produkter. Det er snakk om to prosessorer og en receiver.

 

 

De nye produktene er forventet å være klare for salg mot slutten av sommeren. Felles for alle tre er at de har romkorreksjonen Audyssey MultEQ® XT og THX Ultra II.

Parasound Halo C3


 

Denne vil føye seg inn i rekken av Prosessorer i Halo-serien, der vi fra før finner C1 og C2. Sistnevnte har vi testet her . Parasound vektlegger spesielt adresserbare variable- og fixed utganger i stereo, i tillegg til de analoge 7.1-utgangene. Parasound C3 har også to par balanserte stereo-innganger og full 7.1 balansert pre-out.


 

Parasound HDP 70


Dette er en prosessor i serien NewClassic, hvor vi tidligere har testet prosessoren NewClassic Model 7100 sammen med effektforsterkeren NC Model 5125 . På spesifikasjonssiden later det eneste som skiller HDP 70 fra Halo C3 er at førstnevnte mangler de balanserte inn- og utgangene man finner på den dyrere Halo-modellen. På lydsiden vet vi foreløpig ikke noe konkret, men tradisjonelt pleier Halo-modellene å være mer påkostet.

Les pressemeldingen om HDP 70 på våre engelskspråklige sider.

Parasound HDR 77


Den siste modellen er en surroundreceiver, der det er nærliggende å anta at det er bygget videre på prosessordelen i HDP. I tillegg til spesifikasjoner og inn-/utganger vi finner hos prosessoren, har HDR 77 en effektdel på 7x140W i 8 ohm. Alternativt kan SB betjene sone2.

Les pressemeldingen om HDP 77 på våre engelskspråklige sider.


kes

Parasound Halo C3.pdf Parasound HDP70.pdf Parasound HDR77.pdf

Sist redigert søndag, 24 januar 2010 15:21
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.